Bahasa Inggeris adalah bahasa yang paling banyak dikaji di dunia. Dan anda mengenai untuk melangkah ke peranan pelajar dan muncul sebagai individu yang lebih yakin. Mari saya mulakan dengan menjelaskan mengapa menjadi sangat penting untuk mahir berbahasa Inggeris.

Fasih berbual dan bebas ralat ditulis Bahasa Inggeris kemahiran pasti memainkan peranan besar dalam kejayaan sesiapa sahaja. Mengapa sebilangan orang berubah menjadi percakapan yang hebat dan penulis yang lebih baik? Bertutur dan menulis bahasa Inggeris yang betul bukanlah sesuatu yang datang secara semula jadi. Untuk menjadi seorang percakapan yang berjaya, dan penulis yang baik, seseorang harus mempelajari kemahiran dan mempunyai pengetahuan mengenai prinsip dan tekniknya.

Adakah anda memikirkan
  • Bagaimana boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan lancar?
  • Bagaimana untuk bertutur dalam Bahasa Inggeris secara profesional?
  • Bagaimana meningkatkan kemahiran tatabahasa Bahasa Inggeris?
  • Bagaimana belajar berbahasa Inggeris dengan lancar?

Mengajar Bahasa Inggeris adalah perniagaan kami Sejak tahun 1962

Bahasa Inggeris adalah bahasa Sejagat. Bahasa Inggeris meresap dan bahasa mempunyai khalayak global yang besar. Lihatlah di sekeliling anda dan anda akan melihat bahawa Bahasa Inggeris menduduki status dominan sebagai bahasa komunikasi pilihan dalam setiap bidang kehidupan.

Lebih daripada satu bilion orang di seluruh dunia bertutur dalam bahasa Inggeris, ada yang sebagai bahasa pertama dan yang lain sebagai bahasa kedua mereka. Ini adalah bahasa pilihan di kebanyakan negara yang tidak berbahasa Inggeris. Dan kami berusaha agar semua orang dapat bercakap dengan yakin dengan kuat

Kami hidup di dunia global dan anda boleh kehilangan banyak pengalaman sekiranya anda tidak peduli untuk belajar bahasa Inggeris. Kajian menunjukkan bahawa orang yang fasih berbahasa Inggeris mendapat pekerjaan dengan gaji yang lebih baik dan menikmati mobiliti sosial yang lebih tinggi daripada rakan mereka yang tidak berbahasa Inggeris.